Implantologie

Een tand of kies verliezen vindt niemand leuk. U durft misschien niet meer te lachen of te praten. Het is lastig met eten. Gelukkig zijn daar tegenwoordig oplossingen voor die zo natuurlijk voelen en ogen dat  het lijkt alsof het uw eigen gebit is. Implantaten.

Een implantaat nemen is meer dan een gaatje laten vullen. Daarom is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren over implantaten. Wat is een implantaat eigenlijk? Wanneer is een implantaat een oplossing? Wat is de beste oplossing voor u? Wat kunt u van de behandeling verwachten? Bij wie kunt u terecht om een implantaat te laten plaatsen? Kan het mis gaan?

Als er één, meerdere of zelfs alle tanden en kiezen ontbreken zijn implantaten een oplossing. Dit is een permanente vervanging van de natuurlijke tandwortel, een kunstwortel. Deze dient als een nieuw fundament voor kunst tanden en kiezen. Nadat het implantaat is vastgegroeid, kan gestart worden met de kroon, brug of prothese.

Hier vind u antwoord op de meest gestelde vragen.

Implantaatbehandelingen vinden bij ons plaats in de praktijk. Tandarts Pascal R. Boer heeft hiervoor uitgebreide scholing gevolgd gedurende de afgelopen 20 jaar.