Orthodontie

Als tanden en kiezen niet recht, maar scheef staan of niet goed op elkaar passen, kan het nodig zijn om ze met een beugel op de juiste plaats te zetten. Tanden en kiezen zijn dan beter en makkelijker te poetsen en eten wordt beter vermalen. Ook voorkomt u problemen aan kaakgewrichten en tandvlees.

Orthodontie is het specialisme van de tandheelkunde dat zich bezig houdt met de groei en ontwikkeling van het gelaat en de stand van tanden en kiezen. Deze groei en ontwikkeling kan worden gestuurd met beugels.

De meeste behandelingen zijn echter alleen nodig om tanden en kiezen recht te zetten. Dit zijn de behandelingen die Tandarts voor Orthodontie Pascal R. Boer zelf in Mondzorgcentrum Giethoorn uitvoert. Hierdoor kunnen wij eerder ingrijpen, hoeft u niet ver te reizen en blijft u in een vertrouwde omgeving.

Tandarts Pascal R. Boer werkt nauw samen met orthodontisten in de wijde omgeving en heeft zitting in diverse studiegroepen. Zo kunt u erop vertrouwen dat u behandeld wordt volgens de laatste richtlijnen en met de modernste technieken.

Het is de passie van Tandarts voor Orthodontie Pascal R. Boer, geregistreerd in het OK-register, en zijn team van getrainde assistentes om u een stralende glimlach te bezorgen. Dit kan tegenwoordig zelfs met “Onzichtbare Beugels”.